Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Autorijschool - autorijschool zeeland
Fredblommaert
((( fred blommaert ))) autorijschool - zierikzee - zeeland
http://www.fredblommaert.nl
Hinneman
Hinneman - de rijschool voor zeeuws-vlaanderen. hinneman - de rijschool voor zeeuws-vlaanderen voor auto, motor, vrachtwagen en bromfiets certificaat
http://www.hinneman.nl
Verkeersschooldek
Verkeersschooldek
http://www.verkeersschooldek.nl
Gerelateerd
 • VIDEO: Hoe wordt Zwarte Piet in Engeland ontvangen?
  In Nederland wordt er nog steeds hevig gediscussieerd over Zwarte Piet. De voorstanders hebben goed nieuws gekregen omdat de Raad van State Amsterdam gelijk heeft gegeven in de Zwarte Piet zaak. Ze zijn er heilig van overtuigd dat er niks mis is met deze oude Nederlandse traditie. Elk land heeft volgens hun zo z'n eigen traditie waar ze geen afstand van willen doen.
 • Gregor Salto remixt track van Ariana Grande ft. The Weeknd
  "Hey wil je 'm ff remixen? Ik zeg: ja, is goed!" Gregor Salto wist wel raad met het nummer Love Me Harder van Ariana Grande en The Weeknd. De Nederlandse DJ/producer heeft de track lekker dansbaar gemaakt. "Ik kreeg haar stem apart, de synthesisers apart en dat heb ik dan weer anders ingedeeld.Ik stop er wat elementen bij en doe het tempo omhoog", vertelde hij vanmorgen in Start.
 • PICS: Je kan vanaf het jaar 2030 onder water wonen
  Gebouwen over de hele wereld worden steeds hoger. Denk maar eens aan de Burj Khalifa in Dubai (829,8 meter) of de Shanghai Tower (623 meter). Maar de vraag is of we in de toekomst nog steeds verder richting de wolken bouwen. Als het aan het Japanse bedrijf Shimizo Corporation ligt niet. Ze bouwen liever onder de zeespiegel!
 • RTI heeft de rijopleiding die bij je past!
  Bij het uitkiezen van een autorijschool zijn een aantal dingen belangrijk om in het achterhoofd te houden. Je wilt natuurlijk wel zo snel mogelijk de trotse bezi
 • VIDEO: Humberto Tan leert DWDD mannen dansen
  Dansen alsof je leven er vanaf hangt, Humberto Tan doet het met alle plezier. Hij kan het ook gewoon heel goed! De muziek-en dansliefhebber zat, voordat zijn eigen show RTL Late Night begon, nog aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. In De Wereld Draait Door vertelde hij over zijn nieuwe soundbook Let's Dance. Maar de gangmaker verliet de show niet zonder Matthijs en Beau van Erven Dorens een stoomcursusje dansen te geven (11.30min).
 • Reinig jouw auto en spaar voor een gratis wasbeurt bij Car..
  Bij CarWash360 in Alkmaar kun je terecht om het exterieur van jouw auto helemaal schoon te laten maken. Tevens kun je er terecht om jouw auto grondig te stofzuig
 • Auto belandt in sloot naast Emergoweg na uitwijkmanoeuvre ..
  www.prachtigpekela.nl is de dagelijkse internetcourant van de gemeente.
 • Sportpark Scalune verwelkomt nieuwe huurders
  Nieuwsblad Het Kontakt: wekelijks in acht edities. …n online!
 • Blije gezichten bij tankstations door lage prijzen
  ASSEN - De brandstofprijzen zijn de afgelopen weken flink gedaald. Dat komt vooral door de olieprijs, die in bijna zes jaar niet zo laag was.